In deze nieuwsbrief:
-Eindejaarsbijeenkomst
-Voedselbankontbijt
-Kerstboom van Romynox

Eindejaarsbijeenkomst
Op maandag 12 december 2022 vindt de eindejaarsbijeenkomst voor de bedrijvenparken plaats. Deze bijeenkomst staat in het teken van veiligheid om inbraak te voorkomen. Wat kunt u als bedrijf doen om het nog veiliger te maken?

Het programma ziet er als volgt uit:
17:00 uur Inloop
17:30 uur Start officieel gedeelte
17:35 uur Toelichting op verplichte risico-inventarisatie en -evaluatie
17:50 uur Hoe inbraakproef is jouw bedrijf
18:45 uur Dinerbuffet
Locatie: Van Heugten Tours
Reflectiestraat 19, Nootdorp
Bij interesse kunt u zich aanmelden voor dinsdag 6 december via nicolette@ericis.nl


Voedselbankontbijt – Help je mee?
De eerste Nederlandse voedselbank is opgericht in 2002. De verwachting was dat na een aantal jaren de Voedselbank niet meer nodig zou zijn. Niets is echter minder waar. Op dit moment zijn nog altijd veel mensen, landelijk meer dan 160.500, afhankelijk van de 172 lokale voedselbanken die Nederland kent.

In de gemeente Pijnacker-Nootdorp maken 224 mensen gebruik van de Voedselbank. Onder hen zijn 117 kinderen jonger dan 18 jaar.

Om deze mensen rondom kerst of net in het nieuwe jaar eens een leuke traktatie te bezorgen, slaan de besturen van de bedrijvenparken in Pijnacker-Nootdorp de handen ineen.

Wat is het idee?
Het idee is om met alle ondernemers van alle bedrijvenparken een fantastisch kerst- of nieuwjaarsontbijt te organiseren. Dat kost natuurlijk geld en best behoorlijk wat ook. Vanuit de bedrijvenparken wordt sowieso een donatie gedaan. Bezien wordt of daarmee het ontbijt volledig kan worden bekostigd. In aanvulling daarop lijkt het ons heel leuk om de mensen die komen een extraatje in de vorm van cadeaubonnen voor bijvoorbeeld een supermarkt te bezorgen. En daar hebben we jullie hulp bij nodig. Doe een donatie. Als je laat weten hoeveel je wilt doneren, ontvang je van het bedrijvenpark waar je gevestigd bent een factuur zonder btw voor de hoogte van het bedrag dat je wilt doneren. Met het totaal opgehaalde bedrag en de bedragen van de besturen van de verenigingen worden dus zowel het ontbijt betaald als zoveel mogelijk cadeaubonnen voor de gezinnen.

Doe mee! Laat aan Nicolette Bakker (nicolette@ericis.nl) weten welk bedrag je wilt Doneren en laten we met elkaar de wereld een stukje mooier maken voor deze gezinnen.

Kerstboom van Romynox
Op het dak van het nieuwe pand van ROMYNOX, op bedrijventerrein Heron, verrijst begin december de hoogste kerstboom van de regio Haaglanden. Op vrijdag 9 december ontsteekt wethouder Bart van Straten van de gemeente Pijnacker-Nootdorp de lichtjes in de boom. Met het hoogste punt op 25 meter is de kerstboom, zeker vanaf de A12, een markante verschijning in het landschap.

Graag nodigen we u uit om bij het bijzondere moment van de ontsteking van de verlichting aanwezig te zijn. Deze vindt plaats op vrijdag 9 december om 17:00 uur op het terrein van ROMYNOX aan de Stoomweg 23 in Nootdorp.

OVER ROMYNOX
ROMYNOX is een onderneming die gespecialiseerd is in het leveren van procescomponenten aan de biofarmaceutische industrie, voornamelijk in Nederland, maar ook voor ver daarbuiten.
Het bedrijf startte in 2009 in Watering en verhuisde in 2010 naar Den Haag- Ypenburg. Door de groei van de afgelopen jaren maakte ROMYNOX vorige jaar een tussenstop in een tijdelijk onderkomen aan de Koperslager in Nootdorp, in afwachting van de bouw van het nieuwe pand aan de Stoomweg.

PROGRAMMA
16:00 uur Welkom met hapje/drankje
17:00 uur Ontsteking van de lichtjes door wethouder Bart van Straten
18:00 uur Einde

Adres
ROMYNOX – Stoomweg 23 – 2631 RR Nootdorp

Wij wensen u prettige feestdagen en een mooi 2023!