Van Gils Automotive in Nootdorp is een professionele speler op de markt van verkoop van origineel gebruikte auto-onderdelen. Ons bedrijf levert zowel nationaal als internationaal aan autodealers, garage- en schadeherstelbedrijven en particulieren.

Hergebruik van auto-onderdelen sluit naadloos aan op Nederland Circulair 2050, het Grondstoffenakkoord en de daarbij behorende transitie-agenda’s. Van Gils Automotive is een van de koplopers in de branche op het gebied van Circulaire-economie en Duurzaamheid. Wij zeggen altijd: Duurzaamheid zit in onze genen!

Daarnaast nemen wij onze verantwoordelijkheid in de maatschappij d.m.v. ons Leer-werkbedrijf.
In samenwerking met omliggende gemeentes heeft Van Gils Automotive een Leer-werkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Van Gils geeft de kandidaten tijdens dit traject intensieve begeleiding waarbij de kernwoorden Maatwerk, Aandacht en Veiligheid centraal staan.

Patrick van Gils

DGA, Van Gils Automotive

Wij zijn trots op de volgende prestaties:

  • Winnaar Ondernemersprijs Pijnacker/ Nootdorp 2014
  • Circulaire Economy Challenge i.s.m. Rabobank KPMG en MVO Nederland 2018
  • Finalist Ondernemersprijs Haaglanden 2019

Van Gils Automotive heeft gekozen voor Heron vanwege de goede bereikbaarheid van het bedrijvenpark en het juiste ondernemersklimaat in Pijnacker-Nootdorp.

Straat Spiegelstraat 6
Postcode en plaats 2631 RV Nootdorp
Telefoon 070-3836357
E-mail algemeen info@vangilsautomotive.nl
E-mail contactpersoon patrick@vangilsautomotive.nl
Functie in bestuur contactpersoon Voorzitter
Website www.vangilsautomotive.nl

VISTAPAINT is gevestigd op bedrijventerrein HERON, een toplocatie om als bedrijf te vestigen. Een locatie waar zichtbaarheid, bereikbaarheid, bedrijvigheid en betrokken bij milieu en maatschappij centraal staat. Een bedrijventerrein voor ondernemers, maar zeker ook voor VISTAPAINT!

Straat Spiegelstraat 17
Postcode en plaats 2631 RV Nootdorp
Telefoon 070-3694141
E-mail algemeen info@vistapaint.nl
E-mail contactpersoon info@vistapaint.nl
Functie in bestuur contactpersoon Penningmeester
Website www.vistapaint.nl

VISTAPAINT streeft er naar om nu en in de toekomst hoogwaardige verf- en stucproducten te leveren voor de professionele verwerker en het milieu hier zo min mogelijk mee te belasten. Wij beleveren de verwerker via een groot netwerkwerk van professionele groothandels.

Met de winst die wij maken investeren wij in de toekomst voor een duurzamere wereld. Met onze partners en netwerk in de branche kunnen we meedenken en invloed uitoefenen op wat er om ons heen gebeurt. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid waar mogelijk

Lodewijk Reichert

Financieel directeur, VISTAPAINT BV

Sinds 2020 zijn wij gevestigd op ”ons” mooie bedrijvenpark Heron. Met een schitterend uitzicht op de A12 en de Roeleveense plas is het elke dag een feestje om naar kantoor te gaan.

Bedrijvenpark Heron is vooruitstrevend, innovatief, gunstig gelegen aan de A12 en prima bereikbaar met openbaar vervoer. Op het bedrijvenpark zijn veel verschillende branches gevestigd. Door deze diversiteit versterken we elkaar.

Kees (J.C.) Habets

Directeur / eigenaar, Habets makelaardij BV

Op zoek naar een actief, deskundig en vooral betrouwbaar makelaarskantoor?
Dan bent u bij Habets makelaardij aan het juiste adres!

Wij nemen al uw zorgen uit handen, zodat de aan/-verkoop van uw woning soepel verloopt. Onze lijnen naar u als klant zijn kort, hierdoor kunnen wij snel schakelen, om zo voor u het optimale resultaat te behalen. Bij ons staat u als klant uiteraard centraal!

Straat Reflectiestraat 61
Postcode en plaats 2631 RV Nootdorp
Telefoon 015-3105076 / 06-14624398
E-mail algemeen info@habetsmakelaardij.nl
E-mail contactpersoon kees@habetsmakelaardij.nl
Functie in bestuur contactpersoon Secretaris
Website www.habetsmakelaardij.nl

Duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid vormen de basis van het ontwerp en gebruik van het TechCenter. Hiervoor is het gebouw erkent met een LEEDS Platinum certificaat.

Fugro heeft de locatie op Heron onder andere gekozen vanwege de gunstige ligging naast de Randstad Rail en de A12, waarbij ook de visie van de Gemeente Pijnacker-Nootdorp voor het bedrijvenpark goed aansluit op die van Fugro.

Straat Prismastraat 2 en 4
Postcode en plaats 2631 RT Nootdorp
Telefoon +31 (0)70-3111444
E-mail algemeen receptionfugrotechcenter@fugro.com
E-mail contactpersoon receptionfugrotechcenter@fugro.com
Functie in bestuur contactpersoon Bestuurslid
Website www.fugro.com

Fugro is wereldwijd de toonaangevende Geo-data specialist. We verzamelen en analyseren uitgebreide informatie over de aarde en de daarop gebouwde structuren. Door geïntegreerde data-acquisitie, analyse en advies, maken we met Geo-data inzichtelijk wat nodig is om onze klanten te helpen hun assets op een veilige, duurzame en efficiënte manier te ontwerpen, bouwen en exploiteren.

‘Together we create a safe and liveable world’ is het doel dat we als bedrijf nastreven.
Vanuit ons kantoor in Nootdorp (het TechCenter) werken we met 450 getalenteerde en gespecialiseerde collega’s aan grote complexe projecten op zee in Europa en Afrika. In de werkplaatsen van het TechCenter bouwen we innovatieve apparatuur om deze werkzaamheden te ondersteunen.

Michiel Dessens

General Manager, Fugro

De Van Heugten Groep is een verzameling van bedrijven die werkzaam zijn op het gebied van personenvervoer en beveiliging. Met Van Heugten Tours beschikt de groep over een modern Touringcarbedrijf wat aan elke vervoersopdracht en totale vervoersprojecten invulling kan geven. MobiWerk, detacheert chauffeurs en beveiligers. Naast werving en selectie heeft MobiWerk een breed scala aan opleidingen die mensen uiteindelijk bemiddelen naar een betaalde baan in het personenvervoer of beveiliging.

Marcel van Heugten

Algemeen Directeur, Van Heugten Groep (Van Heugten Tours, MobiWerk)

Vanuit het innovatieve en groene bedrijventerrein Heron, geïnspireerd ondernemen midden in de randstad.

Straat Reflectiestraat 19
Postcode en plaats 2631 RV Nootdorp
Telefoon +31(0)70 8200567
E-mail algemeen info@vanheugtentours.nl
E-mail contactpersoon info@mobiwerk.nl
Functie in bestuur contactpersoon Bestuurslid
Website www.vanheugtentours.nl  /  www.mobiwerk.nl

Het bedrijvenpark voor koplopers in Nederland

Heron Bedrijvenpark is er voor topbedrijven die in hun branche de beste zijn. De zichtlocaties direct aan de A12 zorgen voor een prachtig visitekaartje én voor perfecte bereikbaarheid. Zo laat je meteen zien dat je de beste bent.

Contact opnemen

Wil je meer weten over Heron? Over duurzaamheid, onze proeftuin, de topbedrijven die ons bedrijventerrein al bewonen? Interesse in vestiging op Heron? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag je vragen!

Ericis Parkmanagement & Beheer

Nicolette Bakker, parkmanager

Verkoop en ontwikkeling

Harm Renders, projectmanager gemeente

Vul eventueel het contactformulier in!

Visie van Bedrijvenpark Heron

“In 2026 draagt bedrijvenpark Heron bij aan duurzaam Pijnacker-Nootdorp door 35% Co2-uitstoot verlaging te realiseren, 50% minder mobiliteitsbewegingen en (in)direct 150 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te hebben door collectief, innovatief, duurzaam, sociaal en veilig te ondernemen.”