Subsidie camera’s openbare ruimte

Afgelopen zomer zijn op vijf plekken in de openbare ruimte camera’s geplaatst. Deze camera’s hebben allemaal een eigen internetaansluiting en eigen stroomvoorziening. De camera’s voldoen aan de richtlijnen voor excellent cameratoezicht en zijn aangemeld bij het project camera in beeld van de politie.

Voor deze ontwikkeling is subsidie aangevraagd bij de gemeente en het ministerie van Justitie en Veiligheid. Deze subsidie is toegekend. De bijdrage van de gemeente en het rijk bedragen in totaal € 72.053 (exclusief btw).

Nieuw op het terrein: Wraptor

Sinds 4 januari 2021 is Wraptor gevestigd in hun nieuwe pand aan de Stoomweg 13. Hiervoor zijn zij een paar maanden intensief bezig geweest met de inrichting/bouw van het pand.

Bij Wraptor werken ze dagelijks met plezier, enthousiasme en passie aan auto’s. Zij voorzien deze van carwraps, paint protection films, reclamebestickeringen en andere custom services. Zie de website voor een impressie: www.wraptor.nl.

Ga gerust langs om eens rond te kijken en persoonlijk kennis te maken.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Bedrijvenpark Heron

Patrick van Gils, Lodewijk Reichert, Kees Habets, Marcel van Heugten en Michiel Dessens