Verbinden in Vooruitgang

Heron
Bedrijvenpark

Ondernemersvereniging

Iedere onderneming op Heron is lid van de ondernemersvereniging. Het is een centraal aanspreekpunt voor gezamenlijke belangen en de promotor van het mooiste bedrijventerrein van Nederland. Ondernemersvereniging Heron heeft een warme band met de gemeente Pijnacker-Nootdorp, waardoor een hechte samenwerking is ontstaan. Met steun van alle leden én de gemeente heeft de ondernemersvereniging als doel gesteld van bedrijvenpark Heron een maximaal duurzame, circulaire en sociaal ondernemende gemeenschap te maken. We zoeken daarin de samenwerking op en we maken gebruik van elkaars expertise en inzichten. Op die manier versterken we elkaar en leveren we een zinvolle bijdrage aan economie, milieu en maatschappij.

Fugro Vastgoed
Heron

Fugro Vastgoed

Fugro Vastgoed verzameld en interpreteert geotechnische en geofysische gegevens.

Residentie Security Services Nederland BV
Heron

Residentie Security Services Nederland BV

Residentie Security Services is een innovatief bedrijf, actief in het beveiligen van bedrijfspanden en particuliere woningen.

Tenbos B.V./Riverdale
Heron

Tenbos B.V./Riverdale

Riverdale is een all round woonmerk dat in staat is iedere ruimte in huis te voorzien van meubels en woonaccessoires.

Van Gils Automotive
Heron

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is een professionele speler op de markt van de verkoop van tweedehands auto-onderdelen.

Van Heugten
Heron

Van Heugten

Het nieuwe ‘vervoerscentrum’ biedt onderdak aan Van Heugten Tours, MobiWerk en OIBC.

Vistapaint B.V.
Heron

Vistapaint B.V.

Vistapaint B.V. is al ruim 50 jaar een onafhankelijke Nederlandse importeur leverancier van Professionele Verfspecialiteiten.

VvE Hera
Heron

VvE Hera

Vereniging van eigenaars bedrijfsverzamelgebouw “Hera”

Autodemontagebedrijf De Kneus
Heron

Autodemontagebedrijf De Kneus

Autodemontagebedrijf De Kneus is een RDW-erkend autosloperij met ARN certificaat.

Autodemontagebedrijf Goedkoop
Heron

Autodemontagebedrijf Goedkoop

Autodemontagebedrijf Goedkoop purchases walking, demolition and damaged cars.

Bel Impex
Heron

Bel Impex

Bel Impex is een importbedrijf voor exotische producten. Voornamelijk groente, specerijen en fruit.

Ondernemend

Naast onze eigen bedrijvigheid zijn we zeer ondernemend in duurzaamheid, veiligheid, innovatie en sociaal ondernemerschap. We laten graag de nieuwste ontwikkelingen en ideeën zien. Van het meest geavanceerde camera- en beveiligingssysteem tot en met zuurstofrijke dakbedekking en Smart Grid energieuitwisseling: we hebben het allemaal. En we zijn er nog lang niet klaar mee: we staan altijd open voor goede (duurzame) ideeën. We horen ze graag van jou!

Bereikbaarheid

Heron ligt in een mooie driehoek begrensd door de A12, het spoor en glastuinbouwgebied Noukoop, vlakbij afslag Nootdorp. Dat maakt het terrein perfect bereikbaar vanuit Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Het openbaar vervoer is misschien nog wel dichterbij: Heron heeft een eigen Randstadrail-station. De bedrijven op Heron stimuleren hun werknemers om vooral met alternatieven voor de auto te reizen. Dat doen zij onder meer met vernieuwende initiatieven in het arbeidsvoorwaardenpakket. Heron is bovendien aangesloten bij Bereikbaar Haaglanden, dat acties met snelle e-bikes organiseert of het ‘probeer het eens’-openbaar vervoer en een fietsenmaker op locatie. We bevorderen ook flexibel werken, zodat in de spits reizen niet nodig is. Daarnaast hebben we gedacht aan goede, comfortabele fietspaden die het terrein efficiënt verbinden met Den Haag en de omliggende dorpen.

Maatschappelijk betrokken

Vanuit de ondernemersvereniging wil Heron het sociaal ondernemen zoveel mogelijk stimuleren. Meerdere bedrijven houden zich al actief bezig met de opleiding van jongeren en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij proberen deze mensen daarna aan werk te helpen op ons eigen bedrijventerrein. Dankzij de goede relatie tussen de ondernemers is dat heel succesvol!