Bedrijvenpark Heron

Wij zijn Heron, een toplocatie voor topbedrijven. Zichtbaar, bereikbaar, ondernemend, betrokken bij milieu en maatschappij. Heron is mooi van buiten én van binnen.

 

Melding makenContact
Z

Duurzaam

Koploper zijn in duurzaamheid, dat is de ambitie van Heron.

Lees verder

Bereikbaar

Heron ligt in een mooie driehoek begrensd door de A12

Lees verder

~

Veilig

Eén van de belangrijkste punten is veiligheid. 

Lees verder

Proeftuin

Heron houdt van een goed idee, zeker als het gaat om duurzaamheid

Lees verder

Betrokken

Heron wil het sociaal ondernemen zoveel mogelijk stimuleren.

Lees verder

Huis van Heron

Centraal in onze proeftuin staat het Huis van Heron.

Lees verder

Wij zijn Heron

Een toplocatie voor topbedrijven. Zichtbaar, bereikbaar, ondernemend, betrokken bij milieu en maatschappij. Heron is mooi van buiten én van binnen. Dankzij onze gunstige ligging aan de A12 (afslag 5) en langs de RandstadRail zijn we perfect per auto, openbaar vervoer en fiets bereikbaar.

We bieden ruimte en excellente voorzieningen aan topbedrijven in zeer diverse branches. Met deze hoogwaardige diversiteit versterken we elkaar. Onze ambities voor duurzaamheid, circulaire-economie en sociaal ondernemen zijn hoog, zeer hoog.

Bedrijvenpark Heron is niet alleen één van de koplopers in Nederland, we zijn ook koploper in duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. We zetten er zelfs een heel Huis van Heron voor neer.

Heron is geen groot bedrijvenpark, maar we huisvesten wel bijna 2000 werknemers! Onze kleinschaligheid geeft ons veel slagkracht als het gaat om het optimaal inrichten van het terrein. Initiatieven voor de veiligheid van ondernemingen en hun medewerkers, innovaties voor duurzaamheid, ideeën voor sociaal ondernemen: met onze hechte groep ondernemers krijgen we het snel en succesvol van de grond.

Het bedrijvenpark voor koplopers in Nederland

Heron Bedrijvenpark is er voor topbedrijven die in hun branche de beste zijn. De zichtlocaties direct aan de A12 zorgen voor een prachtig visitekaartje én voor perfecte bereikbaarheid. Zo laat je meteen zien dat je de beste bent.

Contact opnemen

Wil je meer weten over Heron? Over duurzaamheid, onze proeftuin, de topbedrijven die ons bedrijventerrein al bewonen? Interesse in vestiging op Heron? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag je vragen!

Ericis Parkmanagement & Beheer

Nicolette Bakker, parkmanager

Verkoop en ontwikkeling

Harm Renders, projectmanager gemeente

Vul eventueel het contactformulier in!

Visie van Bedrijvenpark Heron

“In 2026 draagt bedrijvenpark Heron bij aan duurzaam Pijnacker-Nootdorp door 35% Co2-uitstoot verlaging te realiseren, 50% minder mobiliteitsbewegingen en (in)direct 150 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te hebben door collectief, innovatief, duurzaam, sociaal en veilig te ondernemen.”